Skal jeg gøre dig til en stjerne på LinkedIn?

 Hej, mit navn er Sara Langholz

Skal jeg gøre dig til en LinkedIn All-Star?  

Jeg har stor erfaring med at hjælpe virksomheder og privatpersoner med at opgradere LinkedIn profiler. Det tager blot 15 minutter af din tid, og vi udfører alle makeovers med den størst mulig diskretion.

Vi giver din personlige profil en effektiv makeover, så den får et professionelt look og genererer flere besøgende. Vores gennemprøvede metoder øger markant markedsføringen af dig som jobsøgende, dine produkter, eller din virksomhed som en ledende og attraktiv arbejdsgiver.

Priser fra 1825 kr. inkl. moms.

Sidste år udførte vi mere end 500 LinkedIn Profile Makeovers i Norge og Danmark. Minimum 70 % af vores kunder anbefaler aktivt vores services til deres netværk.  

Har du prøvet at Google dig selv? Tidligere var en professionel LinkedIn profil "nice to have", idag er det "need to have" da det oftest er det første indtryk man får af dig.

Se vores korte introduktionsvideo og bliv klogere på hvad en LinkedIn Profile Makeover kan gøre for dig og din karriere.

Se min profil på LinkedIn - klik her.

LinkedIn Profile Makeover - Your online Business Card Læs mere om denne service på på vores produktside, hvor du også kan bestille din makeover. Her kan du også se eksempler på LinkedIn profiler som vi givet en makeover.

NB: Siden er på engelsk og priser vises i USD. Vi trækker først beløbet fra dit kreditkort når makeoveren er udført og godkendt af dig.