Gratis go' morgen møde: Medarbejderne er dit brand på social media

 

Dine medarbejdere har langt højere troværdighed end din company page på LinkedIn! Read it and weep ;-)

I har styr på jeres corporate tilstedeværelse på SoMe, men hvor er medarbejderne henne i strategien? Er de klædt på til mødet med eksisterende og potentielle kunder,
nye talenter og samarbejdspartnere, når jeres budskaber og indhold skal ud til netværket og netværkets netværk?

Hvis 72% af den anvendte tid på LinkedIn anvendes på at kigge på andre LinkedIn profiler, bør medarbejdernes LinkedIn profiler så indgå som en aktiv eller reaktiv del af virksomhedens SoMe kommunikation?

Ud fra devisen at People Trust People, vil Michael Fælling Sørensen fra Sociuu samt Christian Sylvester fra Makeover Services International (MSI) inspirere deltagerne til, hvorledes den direkte og indirekte kommunikation via medarbejdernes sociale profiler kan styrkes, og hvilke udfordringer der kan løses med relativt få greb.

Involver jeres medarbejdere!

I en virksomhed med eksempelvis 300 ansatte vil ca. 80% af medarbejderne have en LinkedIn profil. De vil i gennemsnit have 930 connections (jf. LinkedIn's egne statistikker).

I en sådan virksomhed vil man således have mulighed for at nå ud til en kvart million potentielle og eksisterende kunder, nye talenter m.m.

På morgenmødet vil du få indblik i hvorfor virksomheder såsom NNE Pharmaplan, Genau & More, Sweco, Grant Thornton, Dahl & Kjærgaard, Alliance+, HR Manager og Bossard vælger at opgradere medarbejdernes LinkedIn profiler for at styrke deres samlede online visitkort og ultimativt tilliden til selskabets brand og budskaber.

Medarbejderne engagerer sig ikke af sig selv - men det kan der gøres noget ved!

Kom til morgenmøde kl. 08.30 – 10.30 på en af nedenståender datoer og hør hvordan I hjælper jeres medarbejdere til succes på sociale medier og får styrket jeres SoMe kommunikationskanal!

Vi afholder mødet på følgende datoer:

  • 24. februar (FULDT BOOKET)
  • 6. marts (FULDT BOOKET)
  • 7. april (ekstra dato pga. stor efterspørgsel - FÅ LEDIGE PLADSER)
  • 18. april (ekstra dato pga. stor efterspørgsel - FULDT BOOKET)

Om inleggsholderne

Les mer om Michael Fælling Sørensen, CEO & Founder hos Sociuu - employee advocacy made simple!

sociuu.com 
linkedin.com/in/mfsli

Les mer om Christian Sylvester, CEO & Co-Founder hos Makeover Services International (MSI) - Your Brand is our passion

makeoverservices.com
linkedin.com/in/christiansylvester

Les mer om Hans Petter Stub, Partner/Head of employer branding hos Whydentify - Vi gir deg bedre forutsetninger for å vinne kampen om talentene

whydentify.no
linkedin.com/in/hanspetterstub

 

 Påmelding

Fyll inn dine detaljer nedenfor

Merk: For å gi så mange som mulig mulighet til å delta fakturerer vi et no-show-gebyr på kr. 500 dersom man melder seg på uten å møte opp (uten å melde avbud i forveien).

Arrangementet finner sted her

Whydentify
Dronningensgate 8b
0151 Oslo