Har din kæreste alt - undtagen ønskejobbet?

Giv en anderledes gave, der virkelig kan gøre en forskel. En LinkedIn Profile Makeover kan hjælpe din kæreste videre i karrieren.


Her er gaven, som din kæreste, kone, eller ægtemand med garanti ikke vil bytte i januar.

LinkedIn er meget mere end et online-CV. Det er verdens største faglige netværk, hvor erhvervsfolk kan mødes og udveksle erfaringer, få anbefalinger og finde kunder, leverandører og samarbejdspartnere osv. Med andre ord er LinkedIn et online visitkort og ofte det første indtryk i en jobsøgningssituation samt i andre faglige sammenhænge.

Vores dansktalende LinkedIn-eksperter sikrer, at profilen bliver opdateret med hensyn til optimalt indhold og SEO-optimering.

Hvis du har spørgsmål, så brug chatten bunden af skærmen eller send os en mail på info@makeoverservices.com.

 Men der er mere!

Køb inden jul og modtag vores jobsøgningsguide gratis (værdi kr. 310)

Benyt dette tilbud og modtag gratis guiden "Få dit drømmejob med LinkedIn," hvori vi afslører vores bedste hemmeligheder omkring anvendelsen af LinkedIn til jobsøgning.

Guiden dækker bl.a. følgende emner:

- Hvorfor LinkedIn er afgørende i din jobsøgning – eksperternes forklaring
- Hvad du ikke skal gøre i din jobsøgning
- Reaktiv og proaktiv jobsøgning på LinkedIn
- Hvordan du finder potentielle rekrutteringskonsulenter og fanger deres opmærksomhed
- Hvordan du udvider dit netværk og udnytter dets ressourcer optimalt

Guiden fremsendes gratis til dig via e-mail ved køb af en makeover inden jul.

Tag en hurtig beslutning

Benyt dig af tilbuddet nu, og julefreden er sikret!

Få julegaveræset overstået nu - du skal bare klikke nedenfor for at komme til vores bestillingsside

Pris fra kr. 1.900 (inkl. moms)

Et koncept der virker

Det er indiskutabelt, at din tilstedeværelse på LinkedIn er det vigtigste redskab i din jobsøgning. Headhuntere og virksomheder anvender LinkedIn til rekruttering af medarbejdere på alle niveauer. Og i den forbindelse er vigtigt at du kan findes nemt og fremstår professionel. I dag er det ikke et spørgsmål om du er online men snarere hvordan. LinkedIn profile makeovers udføres af vores erfarne konsulenter og med størst mulig diskretion. I 2014 gennemførte vi mere end 500 makeovers.  

“I 5 år var der nærmest ingen aktivitet på min LinkedIn profil. Men siden min LinkedIn makeover for 6 måneder siden, er jeg blevet kontaktet omkring 20 gange med henblik på rekruttering fordi de synes jeg var en interessant kandidat.”

Mikkel Brandorff, Chemical Engineer (se Mikkels LinkedIn-profil)

“Vi kan som virksomhed se, at det er på LinkedIn det foregår, når interessante kandidater skal findes, og det bliver brugt i højere og højere grad i forbindelse med rekruttering. Derfor har vi på det seneste også anbefalet opsagte medarbejdere at få lavet en professionel makeover af deres LinkedIn-profil.” 

Eva Gæde, HR-konsulent, (se Evas LinkedIn-profil)